26.04.2019

Совршено излегување за двајца!

Mastercard Ви овозможува уживање и совршено излегување за двајца.

Користете ја вашата бесконтактна Mastercard картичка издадена од Халкбанк АД Скопје и секоја втора среда во месеците мај, јуни, октомври, ноември и декември , за секоја купена влезница, добивате уште една како подарок.

Промоцијата ќе биде организирана во два промотивни периоди во 2019 година првиот промотивен период до 15 јуни и вториот промотивен пери од од октомври до декември, секоја втора среда за времетраење на промотивен период:

  • мај: 1/ 15 и 29
  • јуни: 12
  • октомври: 23
  • ноември: 6 и 20
  • декември: 4 и 18

Уживајте во Вашите омилени филмски херои на големото платно во Cineplexx!

Брзо. Сигурно. Непроценливо

Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти плаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.