02.04.2020

Известување

Почитувани Клиенти, 

Согласно известувањето од нашата банка објавено за одложување на кредитни обврски и рокот за пријава на клиентите кои сакаат да продолжат со отплата на кредитните обврски најдоцна до 05.04.2020 година , Ве информираме дека изработката и  доставата на фактурите за кредитни картички за физички лица преку емаил е одложено.

Изработката и испраќањето на фактурите по емаил ќе биде извршено најдоцна до 07.04.2020 година .

Клиентите кои не го прифаќаат одложувањето ќе бидат задолжени за доспеаниот долг, а клиентите кои го прифаќаат одложувањето ќе им се достават фактурите само информативно без задолжување. 

Со почит,

Халкбанк АД СКопје

Важни се луѓето

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.