08.08.2018

Известување

Драги клиенти,

Ве известуваме дека на 11.08 – Сабота, нашата Централна филијала нема да работи поради вршење на активности за реновирање.

Нашите услуги овој ден ќе може да ги добиете во најблиската експозитура, во ТЦ Рамстор во работно време од 10.00 до 22.00 часот.

Ви благодариме на разбирањето.

Ваша,
Халкбанк АД Скопје


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.