17.03.2020

Известување

Почитувани,

Врз основа на усвоените задолжителни препораки и мерки за превенција и заштита од неконтролирано ширење на Корона Вирусот – COVID-19 од страна на Владата на Република Северна Македонија, Ве информираме дека експозитурата на Халкбанк АД Скопје на Меѓународниот Аеродром Скопје нема да работи почнувајќи од 18.03.2020 година, се до отповикување на мерките.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.