06.05.2019

Известување за работно време на 07.05.2019 на Експозитура Меѓународен Аеродром Скопје

Почитувани Клиенти,

Ве информираме дека Банката во својата Експозитура во Меѓународен Аеродром Скопје на 07.05.2019 (Вторник) ќе работи од 07:00 часот до 15:00 часот.

Со почит,

Халкбанк АД Скопје


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.