31.03.2020

Известување

Почитувани Клиенти,

Халкбанк како институција која води сметка за своите клиенти кои во овие тешки моменти за нормално деловно работење се со спречени или намалени промети и приходи, донесе нова олеснителна одлука за сите свои корисници на ПОС терминали.

За месеците март, април и мај банката нема да наплаќа провизија за месечно одржување на ПОС терминалите за трговците кои оствариле промет помал од 30.000 МКД.

Важни се луѓето.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.