29.12.2020

Известување за надградба на системите за електронско банкарство

Почитувани,

Поради надградба на системот и воведување на нови функционалности, услугата за електронско банкарство на Халк Банка нема да биде достапна на 29.12.2020 во периодот од 17:00-22:00h.

Се надеваме на Ваше разбирање.

Со почит,
ХалкБанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.