31.03.2020

Известување за надградба на системите за електронско банкарство

Почитувани,

Поради надградба на системот и воведување на нови функционалности, услугата за електронско банкарство на Халк Банка;

  • за физички лица нема да биде достапна на 01.04.2020 (Среда) во периодот од 17:00-21:00h ,
  • за правни лица нема да биде достапна на 02.04.2020 (Четврток) во периодот од 17:00-21:00h,

Се надеваме на Ваше разбирање.

Со почит,
ХалкБанк

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.