20.05.2020

Известување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 23.05.2020 Сабота во периодот од 22:00 до 05:00 часот 24.05.2020 Недела дел од сервисите на банката нема да бидат достапни.

Во наведениот период поради оптимизација на системот ќе бидат во прекин дебитните картички и електронското банкарство.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Халкбанк АД, Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.