16.03.2020

Полесно и побезбедно со мобилното и Е-банкарството на Халкбанк АД Скопје

0 денари провизија за сите налози преку Мобилно и Е-банкарство во и надвор од банката!

Се однесува за сите денарски налози на физички лица од 16.03.до 31.03.2020.

Важни се луѓето.


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.