31.08.2018

Повеќе трансакции, повеќе поени

Почитувани Клиенти,

Стартува уште едно ново изненадување во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

Собирајте 5% бонус поени со секоја направена трансакција со Халкбанк кредитните картички, покрај бензинските станици сега и во аптеките каде Халкбанк има поставено ПОС терминал.

Бонус кампањата за аптеки стартува од  01.09.2018 (сабота ) после 09:00 часот, а ќе биде активна секој викенд  (петок, сабота и недела) вo месец Септември до крајот на Декември.

Важи само за кредитните картички Mastercard и Visa за физички лица.

Собирајте бонус поени и уживајте во користењето на картичките на Халкбанк АД Скопје.


Со почит,

Халкбанк АД СкопјеCopyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.