23.04.2020

Работно време на филијали и експозитури (понеделник - петок)

Ново работно време на филијалите и експозитурите на Халкбанк:

  • Експозитура Рамстор и ТАВ: затворени
  • Сите останати филијали: од 08.30 до 16.30 часот.
  • Retail Point Park: од 10.00 - 17.00

Доколку морате да одите во нашите филијали или експозитури и доколку забележите луѓе кои веќе се на шалтер, почекајте надвор од филијалата додека се направи доволно место за да дојдете на ред за опслужување.

Задолжително е носење на заштитна маска при влез во филијалата.

Задржете ја дистанцата која значи задржување на Вашето и нашето здравје.

Во интерес на здравјето на сите, Халкбанк препорачува што е можно помало движење и директен контакт во филијалите на банката, и што е можно повеќе насочување кон дигиталните канали за комуникација и за банкарски услуги.

ВажниСеЛуѓето, a за луѓето, најважно е здравјето!

Ваша,

Халкбанк


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.