07.04.2020

Работно време на филијали и експозитури (понеделник - петок)

Ново работно време на филијалите и експозитурите на Халкбанк:

  • Експозитура Рамстор и ТАВ: затворени
  • Филијала Дебар: од 09.00 до 13.00 часот
  • Сите останати филијали: од 08.30 до 14.00 часот.
  • Retail Point Park: од 10.00 - 14.00

Доколку морате да одите во нашите филијали или експозитури и доколку забележите луѓе кои веќе се на шалтер, почекајте надвор од филијалата додека се направи доволно место за да дојдете на ред за опслужување.

Задржете ја дистанцата која значи задржување на Вашето и нашето здравје.

Во интерес на здравјето на сите, Халкбанк препорачува што е можно помало движење и директен контакт во филијалите на банката, и што е можно повеќе насочување кон дигиталните канали за комуникација и за банкарски услуги.

ВажниСеЛуѓето, a за луѓето, најважно е здравјето!

Ваша,
Халкбанк

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.