01.06.2018

Релакс кредит со намалени каматни стапки

Почитувани Клиенти,

Халкбанк АД Скопје продолжува со унапредување на услугите со цел задоволување на Вашите потреби. Со задоволство Ве информираме дека од 01.06.2018 година Халкбанк АД Скопје ги намали каматните стапки кај потрошувачките кредити на 5,90% фиксна за првите две години со рок на отплата до 10 години, максимален износ до 1.200.000,00 мкд, 0% надоместок за обработка на барањето во брза и едноставна процедура преку нашите филијали.

Повеќе информации прочитајте на следниов линк.

Ви Благодариме на соработката.

Со почит,
Ваша Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.