31.05.2018

Релокација на корпоративна филијала

Од 04.06.2018г., корпоративната филијала на Халкбанк ќе биде релоцирана во нови луксузни простории на атрактивна локација на плоштад Македонија.

Се позиционираме во зградата Канет (поранешен Метропол) на трети кат.

Во чекор на овозможување уште подобра и поефикасна услуга за клиентите на оваа филијала!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.