ВАША МАЛА ФИЛИЈАЛА

За полесен и побрз пристап до услугите на ХАЛКБАНК А.Д СКОПЈЕ изработен е сет на мобилни апликации кои се бесплатно достапни за нашите клиенти . Со оглед на сеприсутноста на ваквите мобилните уреди (телефони, таблети) во секојдневниот живот, ваквиот сет на апликации Ви овозможува во било кое време и место да имате пристап до потребните банкарски услуги.

 Мобилно банкарство за физички лица

Најавувањето на апликацијата се врши со истото корисничко име и лозинка кои се користат за најава на е-банкинг сервисот. Доколку не сте корисник на електронско банкарство на Халкбанк за физички лица, можете да аплицирате во најблиската филијала.

Апликацијата може да се користи на таблети и мобилни уреди со iOS и Android оперативен систем. Mожете бесплатно да ја преземете од App Store за IOS уреди или од Play Store за Андроид уреди.

Упатство за креирање корисник - Физички лица
Корисничко упатство - Физички лица
Мобилно банкарство за правни лица

Ваквиот тип на мобилна апликација за прв пат се воведува во Македонија

Најавувањето на апликацијата се врши со корисничко име и лозинка кои сами ги креирате преку користење на постоечкиот е-банкинг сервис за правни лица. Доколку не сте корисник на електронско банкарство на Халкбанк за правни лица, можете да аплицирате во најблиската филијала.

Апликацијата може да се користи на таблети и мобилни уреди со iOS и Android оперативен систем. Mожете бесплатно да ја преземете од App Store за IOS уреди или од Play Store за Андроид уреди.

  

Мејл адреса за контакт: Help24@halkbank.mk

Телефон: + 389 (0)2 3296 330

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.