28.11.2022

Известување Пензии Ноември 2022

Ве известуваме дека на сите Вас кои користите картичка, парите ќе Ви бидат на сметка на 29.11.2022 и истите ќе може слободно да ги користите при пазарење со Вашите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии.

25.11.2022

Известување

Ве известуваме дека почнувајќи од оваа сабота, 26.11.2022 година, Филијалите и Експозитурите на Халк Банка нема да работат во ден Сабота...

15.11.2022

Подарок со многу нули!

Со задоволство ве информираме дека од денес 15.11.22 стартува нова кампања и трошењата со вашите Mastercard кредитни картички можат да ви донесат подарок со многу нули!

04.11.2022

Известување за измена на тарифа

Ве известуваме дека од 01.12.2022 година, Халкбанк АД Скопје ќе изврши измена и дополнување на Тарифата за надоместоци и услуги за физички лица...

01.11.2022

Известување на примена на законот за платежни услуги и платни системи

Ве известуваме дека од 01.01.2023 година започнува примената на Законот за платежни услуги и платни системи...

28.10.2022

Известување пензии октомври 2022

Ве известуваме дека на сите Вас кои користите картичка, парите ќе Ви бидат на сметка на 31.10.2022 и истите ќе може слободно да ги користите при пазарење со Вашите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии...

19.10.2022

Јавен повик за вонредно собрание на акционери на Халк Банка А.Д. Скопје

Врз основа на член 41 од Статутот на Халк Банка А.Д. Скопје и одлуката на Надзорниот Одбор број 02-37/2 од 30.09.2022 година за свикување на Вонредно Собрание на акционери, Халк Банка АД Скопје со седиште на ул.Св. Кирил и Методиј бр.54 во Скопје, ги поканува акционерите да учествуваат на Вонредното Собрание на акционери на Банката. Вонредното Собрание на акционери на Банката ќе се одржи на 04.11.2022 година со почеток во 11.00 часот во просториите на Банката (сала за состаноци) на ул. Св. Кирил и Методиј бр.54 во Скопје

29.09.2022

Известување Пензии Септември 2022

Ве известуваме дека на сите Вас кои користите картичка, парите ќе Ви бидат на сметка на 29.09.2022 и истите ќе може слободно да ги користите при пазарење со Вашите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии...

19.08.2022

Известување

Согласно одлуката донесена од страна на Министерството за труд и социјална политика заради непречно спроведување на изборите за членови на Советот на Општина Тетово нашите филијали во Тетово нема да работат на ден 20.08.2022 (Сабота)...

24.06.2022

Известување Пензии Јуни 2022

Ве известуваме дека на сите Вас кои користите картичка, парите ќе Ви бидат на сметка на 28.06.2022 и истите ќе може слободно да ги користите при пазарење со Вашите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии...

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња