24.01.2023

Известување

Поради надградба на системот на електронско банкарство на Халкбанка АД Скопје, Ве известуваме дека истиот нема да биде достапен од  26.01.2023 (четврток) од 18:00 часот до 23:59 часот...

28.12.2022

Известување

Ве известуваме дека Халкбанк АД Скопје изврши зголемување на редовните каматни стапки за физички лица на сите депозитни производи.

23.12.2022

Известување Пензии Декември 2022

Ве известуваме дека на сите Вас кои користите картичка, парите ќе Ви бидат на сметка на 27.12.2022 и истите ќе може слободно да ги користите при пазарење со Вашите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии...

01.12.2022

Известување

Ве известуваме дека од 01.12.2022 година, Халкбанк АД Скопје изврши измена и дополнување на Тарифата за надоместоци и услуги за физички лица...

28.11.2022

Известување Пензии Ноември 2022

Ве известуваме дека на сите Вас кои користите картичка, парите ќе Ви бидат на сметка на 29.11.2022 и истите ќе може слободно да ги користите при пазарење со Вашите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии.

25.11.2022

Известување

Ве известуваме дека почнувајќи од оваа сабота, 26.11.2022 година, Филијалите и Експозитурите на Халк Банка нема да работат во ден Сабота...

15.11.2022

Подарок со многу нули!

Со задоволство ве информираме дека од денес 15.11.22 стартува нова кампања и трошењата со вашите Mastercard кредитни картички можат да ви донесат подарок со многу нули!

04.11.2022

Известување за измена на тарифа

Ве известуваме дека од 01.12.2022 година, Халкбанк АД Скопје ќе изврши измена и дополнување на Тарифата за надоместоци и услуги за физички лица...

01.11.2022

Известување на примена на законот за платежни услуги и платни системи

Ве известуваме дека од 01.01.2023 година започнува примената на Законот за платежни услуги и платни системи...

28.10.2022

Известување пензии октомври 2022

Ве известуваме дека на сите Вас кои користите картичка, парите ќе Ви бидат на сметка на 31.10.2022 и истите ќе може слободно да ги користите при пазарење со Вашите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии...

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња