ВАШЕТО ЗАДОВОЛСТВО ОД РАБОТЕЊЕТО СО БАНКАТА

Задоволството на нашите клиенти е најважниот критериум за нашата работа. За да понудиме повисок квалитет на нашите услуги, молиме за Вашето мислење.

1. Податоци:

2. Степен на задоволство

Договарање на Услуги


Формирање на цени


Извршување на услугите


Услуги на плаќање


Задоволство од услугите на Халкбанк


Дополнителни Белешки/Коментари

3. Вашите предлози кон Халкбанк за подобрување на услугите:

*Внесете го кодот CAPTCHA

*задолжителни полиња

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња