01.06.2022

Активирај VISA и добиј БОНУС!

Од 01.06.2022 сите клиенти кои ќе аплицираат за една од наведените кредитни картички за физички лица: Visa Gold; Visa Classic и Visa Credit PayWave имаат можност да добијат 1000 бонус поени на самата картичка...

18.03.2022

Услугата Garmin Pay отсега достапна и за корисниците на Visa картички на Халкбанк

Услугата Garmin Pay на Халкбанк со која се овозможува брзо и едноставно плаќање со Garmin часовник, сега е достапна и за корисниците на Visa  картичките издадени од Халкбанк...

01.03.2022

Активирај Visa и Добиј Бонус!

Од 01.03.2022 сите клиенти кои ќе аплицираат за една од наведените кредитни картички за физички лица: Visa Gold; Visa Classic и Visa Credit PayWave имаат можност да добијат 1000 бонус поени на самата картичка...

14.01.2021

ЕКСТРА УЖИВАЊЕ НА КРАЈОТ ОД МЕСЕЦОТ !!!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Mastercard World, Visa Classic, Visa Gold и  Visa Pay Wave Credit...

04.01.2022

Бонус кампања

Нови изненадувања во рамки на Бонус програмата на Халкбанк АД Скопје...

24.11.2021

Нова бонус кампања

Бонус кампања на Халкбанк АД Скопје и Халк Осигурување АД Скопје!

11.11.2021

Халкбанк обезбеди нови 7700 садници преку котизациите од Halk Velo Green

Вработените од Халкбанк и Македонски Шуми заедно со група ученици од гимназијата Kочо Рацин во Свети Николе ја започнаа акцијата за пошумување со нови 7700 садници...

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња