Банката врши продажба на имот, преземен врз основа на ненаплатени побарувања. За подетални информации може да се обратите на тел. 02/3240-834 или 071/327-940.

НЕДВИЖНИНИ

 1. 1. Куќа, с.Негорци (google map)
 2. 2. Деловен порстор, ул.Маршал Тито бб, Богданци (google map)
 3. 3. Деловен објект и земјиште, ул.Буковска, Битола (google map)
 4. 4. Куќа и земјиште, ул.И.Р.Лола 4, Кавадарци, ИЛ бр.4896, KO Кавадарци 2 (google map)

ПОДВИЖНИ СРЕДСТВА

 1. 1. Предмети украси SWAROVSKI

  ПРОДАЖБА НА ИМОТ ПРЕКУ ИЗВРШИТЕЛ

  Рд.Бр. Опис    
  1 Недвижен имот – куќа со дворно место во Битола Битола детали
  2 Подвижен имот – тенда-пергола  Скопје детали
  3 Недвижен имот – идеален дел на земјиште во с. Режановце Куманово детали
  4 Недвижен имот – земјоделско земјиште во Челопек Куманово детали
  5 Недвижен имот – двор, земјиште под зграда и земјоделско земјиште Куманово детали:
  1, 2, 3
  6 Недвижен имот - земјоделско и градежно земјиште во Ѓорче Петров- Лепенец  Скопје детали
  7 Недвижен имот – деловни простории во Скопје Север Скопје детали
  8 Недвижен имот – Станбена куќа во Велес Велес детали
  9 Недвижен имот – Земјоделско земјиште во Црешево и Стајковци - Скопје Скопје детали
  10 Недвижен имот - Куќа во Драчево - Скопје 
  Скопје детали
  11 Недвижен имот - две куќи и дел. простор во Прилеп​
  Прилеп детали:
  1
  12 Недвижен имот –  Куќа со двор и земјоделско земјиште во Пирава
  Валандово детали
  13 Подвижен предмет –  Автобус ТЕМСА модел ДИАМОНТ 2005
  Скопје детали
  14 Недвижен имот –  Станови во населба Чаир
  Скопје детали:
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
  15 Недвижен имот –  Дел од куќа и двор во Неготино Неготино детали
  16 Недвижен имот –  Куќа во Скопје Скопје детали
  17 Подвижен предмет –  Автобус Мерцедес модел Травего 2002 Скопје детали
  18 Недвижен имот –  Деловен простор во ГТЦ-Скопје Скопје детали
  19 Недвижен имот –  Стан во Битола Битола детали
  20 Недвижен имот –  Викендичка во Битола Битола детали
  21 Недвижен имот –  Викендичка во Битола Битола детали
  22 Недвижен имот – Дел од куќа и двор во Штип. Штип детали
  23 Подвижен имот – Комора за замрзнување Струмица детали
  24 Недвижен имот – Земјоделско земјиште во Ѓорче Петров Скопје детали
  25 Недвижен имот – Деловен објект и земјиште во Страцин Куманово детали
  26 Недвижен имот –  Земјоделско земјиште во Ѓорче Петров. Скопје детали
  27 Недвижен имот –  Куќа и двор во Битола. Битола детали
  28 Недвижен имот –  Земјоделско земјиште Чучер-Сандево детали
  29 Недвижен имот – Куќа и двор во Прилеп Прилеп детали
  30 Подвижен предмет – Товарно возило Цитроен модел Џампер 2008 Скопје детали
  31 Подвижен предмет – Товарно возило Фолксваген модел Транспортер 1997 Скопје детали
  32 Подвижен имот – Машини и опрема за обработка на метал Скопје детали
  33 Недвижен имот – Стан во Охрид Охрид детали

  Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња