Општи информации

Општи информации

Со девизен депозит

Доколку имате орочен депозит во Халкбанк АД Скопје  и потребен Ви е кредит, но не сакате да ја изгубите каматата од Вашиот депозит, Халкбанк ви нуди најдобро решение за вашите потреби нудејќи ви кредит со депозит.

Предности

Предности

Халкбанк АД Скопје ви нуди долгорочeн кредит со депозит и ниски трошоци.

Услови за кредит

Услови за кредит

  • Износ: Согласно депонираниот износ, минимум 100% покриеност
  • Максимален рок: до 240 месеци.
  • Каматна стапка: 2% каматна маргина
  • Трошоци за кредитот: 0%
  • Трошок за кредитот : 150 денари – апликација за кредит
  • Без надомест за предвремено враќање на кредитот
  • Можност за годишно / квартално ослободување на депозитот.

Прашања

Најчесто поставувани прашања

Дали ми е потребно дополнително обезбедување за кредит со депозит?

Халкбанк А.Д.Скопје го зема само депозитот како обезбедување.

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња