10.06.2020

Нови намалени провизии за трансфер на пари преку Вестерн Унион

Од 05.06.2020 услугата на Вестерн Унион во Халкбанк има нови, драстично намалени провизии.

Тарифникот за уплати и исплати преку брзиот трансфер на пари со Вестерн Унион се наоѓа на следниот линк.


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.